Eraicon-Revelations.png

Assassin's Creed: Revelations (мобільна гра)
Assassin's Creed Revelations mobile 8.png
Інформація
Розробник: Gameloft
Видавець: Gameloft
Реліз: 11 жовтня 2011 року
Рейтинг ESRB: М - Mature (старше 17 років)
Платформи: Мобільні телефони (Java)
Сайт: Веб-сайт
Assassin's Creed: Відвертості — гра для мобільних телефонів, розроблена і випущена компанією Gameloft в 2011 році, і вийшла разом з оригінальною грою. У грі присутні два головних герої: Еціо Аудиторе да Фіренце, який проживав в епоху Відродження та Альтаїр ібн Ла-Ахад, який жив в час Третього Хрестового походу.

ҐеймплейРедагувати

Ґеймплей схожий на інші мобільні ігри: гравець проходить різні 2D рівні і знищує ворогів, використовуючи просту систему керування.

У грі 9 рівнів, у двох з яких гравець керує літаючої машиною Леонардо да Вінчі. У грі присутні кілька локацій: Константинополь, Масіаф і Дерінкую — підземне місто і фортеця тамплієрів.

УчніРедагувати

Під час місій Еціо буде знаходити людей, що потребують допомоги. Якщо їх рятувати, то в гільдії асасинів будуть додаватися нові учні, яких можна посилати на місії в міста, де вони будуть заробляти досвід і отримувати нові рівні. Схожа система була в Assassin's Creed: Brotherhood.

ЗброяРедагувати

НововведенняРедагувати

  • Вперше з'являється можливість звільнення своїх побратимів з полону;
  • Поява своєї гільдії асасинів;
  • Місії одразу за двох персонажів;
  • Використання вогнемету, карети зі стрілецькою зброєю;
  • Покращена фізика в грі.
  • 3D-ефекти

Відмінності від основної гриРедагувати

  • Немає жодних згадок про Софію Сартор, принца Сулеймана, смерть Юсуфа і Аббаса Софіана.
  • У 1257 році Альтаїр знаходиться в Константинополі і з невідомих причин стикається з іншим ворогом.
  • Еціо використовує літаючу машину два рази.
  • Під час перших двох місій місце розташування бібліотеки Альтаїра невідоме.
  • На самому початку гри Юсуф і Еціо перебувають у полоні на кораблі тамплієрів. Під час їхнього порятунку Еціо вбиває капітана тамплієрів.
  • Фінальна битва з Ахметом відбувається в Масіафі.
  • Еціо б'ється з Ахметом, а потім вбиває його мечем. У грі Ахмета вбив Селім.
  • Еціо вимагає Частинку Едему після поразки Ахмета.
  • Тарік Барлеті був знайдений і убитий Еціо в палаці Топкапи, в той час як в основній грі він був убитий в своєму таборі.

ГалереяРедагувати

Відвідайте інші вікіпроекти на Вікія!

Випадкова вікі